За Нас

ДВИЖЕЊЕ. . . Возовите како тема,како стил на живеење, огледало на нашата потреба за движење напред, никогаш во круг. Сегогаш во нови правци, на нови дестинации, нови места, со нови луѓе, нови видици... Иако на едно место, патувањето може да се доживее како активно чекање со сите предизвици, мистерии и загатки што ги носи.

Доколку сакате да патувате од едно место, ресторанот Ориент Експрес е вистинското место за Вас. Ќе ви овозможиме пријатно доживување и едно поинаково патување во светот на храната.

Сместен во срцето на градот, во Дебар маало, ресторанот Ориент Експрес ви нуди пријатно место за дружење, забава и уживање. Знаеме дека довербата се гради со тек на времето, и кога гостите ни доаѓаат повторно задоволни сме од нашата работа. Повелете дојдете, а ние ќе се погрижиме да ве заведеме со вкусна храна, убав амбиент и селектирани вина.

Да патуваме заедно, да движиме напред...

Гурманско Винска Дегустација

Гурманско Винска Дегустација Повеќе

Гурманско - винска дегустација со Македонскиот бисер... БОВИН

Гурманско - винска дегустација со Македонскиот бисер... БОВИН Повеќе

Нешто незадолжително со...

Нешто незадолжително со... Почитувани гурмани... традицијата продолжува... повелете повторно на пладневно матине... на самиот крај од работната недела дозволете си опуштена атмосфера со несекојдневна храна „зачинета“ со свежи jazzamor и bossa nova ноти... Информации и резервации на: 02 32 23 097 070 38 55 90 или info@orientexpress.com.mk Повеќе

Коментари

Прва посета на Ориент - Бинго ! Едноставно , мое катче во Дебар Маало ,а храната , зачинета со љубов, право задоволство Јордан Малевски