НОВА СЕЗОНА 2013

Почитувани гурмани...

 Се уште не сте одлучиле каде ќе појадувате, каде ќе го поминете вашиот ручек?

Можеби сакате вечерта да ја поминете во пријатна атмосвера со вкусни специјалитети, квалитетни сортни вина од нашите региони и пријатни звуци.

Ресторанот Ориент Експрес сите убавини ги има во своето мени а персоналот е секогаш подготвен да ве услужи за да се чувствувате како на ниедно друго место.  

Специјално дизајнираната храна е сервирана на подлога од звуците на мајсторите кои знаат да додадат неколку музики ноти во вашиот апетит.

ДОЈДЕТЕ И ВКУСЕТЕ ГИ УБАВИНИТЕ ОД НАШАТА КУЈНА

НО ПРЕТХОДНО РЕЗЕРВИРАЈТЕ 

  02 32 23 097, 070 38 55 90 , 070 25 09 18

или info@orientexpress.com.mk

 

НИЕ ПОСТОИМЕ ЗА ВАС...... ДОБРЕДОЈДЕНИ СТЕ !!!  

Коментари

Прва посета на Ориент - Бинго ! Едноставно , мое катче во Дебар Маало ,а храната , зачинета со љубов, право задоволство Јордан Малевски