Кетеринг

 Постоиме од 1991... за Вашите кетеринг потреби, прослави, веселби дома или во ресторанот... достава и сервис, побарајте информација од персонaлот кој секогаш ќе ви излезе во пресрет и ќе бидете беспрекорно услужени . 

02 32 23 097

 078 38 55 90 

info@orientexpress.com.mk

Георги Пешков бр.6

Катеринг Архива

Коментари

Прва посета на Ориент - Бинго ! Едноставно , мое катче во Дебар Маало ,а храната , зачинета со љубов, право задоволство Јордан Малевски