Контакт

Контакт

Дебар Маало( карши фонтаната во Градски парк )  

ул. Георги Пешков бр.6

 

тел. 02 32 23 097

моб. 078 38 55 90 / 070 250 918

 

e-mail: info@orientexpress.com.mk 

Facebook: Orient Express-Skopje

web: www.orientexpress.com.mk

 

 

Име: Презиме: Компанија: E-mail: Телефон: Коментар:
Ве молиме внесте го кодот:

Коментари

Прва посета на Ориент - Бинго ! Едноставно , мое катче во Дебар Маало ,а храната , зачинета со љубов, право задоволство Јордан Малевски