Храна

Мезе даска за две особи

мезе даска за две особи Повеќе

ДАСКА 4 врсти сирења

* Повеќе

МЕЗЕ/ДАСКА - ГОЛЕМА

** Повеќе

метарска даска

мезе даски за две особи, мали , средни и големи ....... Повеќе

Коментари

Прва посета на Ориент - Бинго ! Едноставно , мое катче во Дебар Маало ,а храната , зачинета со љубов, право задоволство Јордан Малевски