Нешто незадолжително со...

Почитувани гурмани... традицијата продолжува... повелете повторно на пладневно матине... на самиот крај од работната недела дозволете си опуштена атмосфера со несекојдневна храна „зачинета“ со свежи jazzamor и bossa nova ноти...

Информации и резервации на:

02 32 23 097

070 38 55 90 или

info@orientexpress.com.mk

Коментари

Прва посета на Ориент - Бинго ! Едноставно , мое катче во Дебар Маало ,а храната , зачинета со љубов, право задоволство Јордан Малевски