JazzAmor / Part3

Драги гурмански патници... и овој Петок, 4ти Декември со почеток во 14 часот... активирајте ги сите сетила и препуштете се на уживањето на несекојдневната храна, избор на квалитетни вина, опуштена атмосфера и пријатна музика... незадолжително со JazzAmor Part2 бендот = Тоше, Фис и JaZZминка... + free salad со главнот мени...

Коментари

Прва посета на Ориент - Бинго ! Едноставно , мое катче во Дебар Маало ,а храната , зачинета со љубов, право задоволство Јордан Малевски