„Ориент Експрес“ Acustic Bend

Почитувани гурмани,

и оваа Сабота, 4ти Декември со почеток во 21часот во Вашето купе ќе имате можност да бидете понесени од пријатните звуци на „Ориент Експрес“ Acustic Bend на уште едно незадолжително патување низ времето и просторот...

Контакти за резервации:

02 32 23 097, 070 38 55 90 или info@orientexpress.com.mk

Коментари

Прва посета на Ориент - Бинго ! Едноставно , мое катче во Дебар Маало ,а храната , зачинета со љубов, право задоволство Јордан Малевски