Нова 2010 Година

Почитувани гурмани...

 

се наближува дочекот на Новата 2010 година. Со таа цел Ориент Експрес Тимот подготви специјално „дизајнирано“ мени „сервирано“ со пријатните звуци на Orient Express Acustic Bend. Разгледајте ја нашата понуда на следниов линк http://www.orientexpress.com.mk/drinks.aspx?language=mk, а исто можете да се информирате и резервирате на: 02 32 23 097, 070 38 55 90 или info@orientexpress.com.mk

Коментари

Прва посета на Ориент - Бинго ! Едноставно , мое катче во Дебар Маало ,а храната , зачинета со љубов, право задоволство Јордан Малевски