JAZZAMOR / PART4

Драги и почитувани гурмански патници... како секој така и овој Петок, 11ти Декември со почеток во 14:30h ќе имате можност да се опуштите во пријатна атмосфера, несекојдневна храна „зачинета“ со звуците на JAZZAMOR / PART4 бендот... + free salad со главното мени...

ПОВЕЛЕТЕ информирајте се и резервирајте „билет“ на:

02 32 23 097

070 38 55 90 или

info@orientexpress.com.mk

 

Коментари

Прва посета на Ориент - Бинго ! Едноставно , мое катче во Дебар Маало ,а храната , зачинета со љубов, право задоволство Јордан Малевски