Гурманско - винска дегустација со ТИКВЕШ

Почитувани гурмански патници... овој Вторник, 15ти Декември во Вашето купе на станицата Ориент Експресс ќе имате можност да ги дегустирате вината на Винаријата ТИКВЕШ. Дозволете му на нашиот сомелиер Андреј Киселички да Ве воведе во добрата капка вино. И за овој термин внимателно се одбрани 4 различни сорти на бело и црвено вино „спарени“ со 4 корса соодветна храна... зачинети со свеж jazzamor зачин...

Цената на едно винско патување е 830мкд по лице, за група од 4 лица и повеќе следува 10% попуст, а за месечен билет од 4 патувања - пакет цена 3100мкд

 

ВОЗЕН РЕД:

Вторник, 15ти Декември

Винарија ТИКВЕШ

 

Александрија Cuvee (бело) /      Салата од морски плодови

Мерло Special Selection /            Рижото Порчини

Александрија Cuvee /                 Роловано свинско филе

Шардоне Special Selection /        Кубанска палачинка

 

ГРАТИС ГОРСКА ВОДА ЗА СЕКОГО ОД ВАС!!!

 

 

 

 

Коментари

Прва посета на Ориент - Бинго ! Едноставно , мое катче во Дебар Маало ,а храната , зачинета со љубов, право задоволство Јордан Малевски