Orient Express Acustic Bend

Почитувани гурмани... почнувајќи од овој Четврток, Петок, а и Сабота вечер на Ваше барање ќе имате можност да уживате во пријатните звуци на Orient Express Acustic Bend.

ПОВЕЛЕТЕ резервирајте на:

02 32 23 097 

070 38 55 90 или

info@orientexpress.com.mk

Коментари

Прва посета на Ориент - Бинго ! Едноставно , мое катче во Дебар Маало ,а храната , зачинета со љубов, право задоволство Јордан Малевски