Гурманско - винска дегустација со БОВИН

Почитувани гурмански патници...

Овој Вторник, 22ри Декември во Вашето купе на станицата Ориент Експрес ќе имате можност да ги дегустирате вината на Винаријата БОВИН. Исто така ќе имате чест за прв пат, промотивно да го пробате новото Imperator (црвено) вино кое се уште не е пуштено во продажба!!!

Дозволете му на нашиот сомалиер Андреј Киселички да Ве воведе во добрата капка вино. И за овој термин внимателно се одбрани 4 различни сорти на бело и црвено вино „спарени“ со 4 корса соодветна храна... зачинети со свеж jazzamor...

ВОЗЕН РЕД:

Chardonnay со Амстердам салата

Merlot со Свинско филе со ананас со соја сос

Imperator со Селекција од сирење

Imperator со Тирамису

 

Цената на едно винско патување е 830мкд по лице, за група од 4 лица и повеќе следува 10% попуст, а за месечен билет од 4 патувања - пакет цена од 3100мкд.

 

ПОВЕЛЕТЕ резервирајте на:

02 32 23 097

070 38 55 90 или

info@orientexpress.com.mk

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

Прва посета на Ориент - Бинго ! Едноставно , мое катче во Дебар Маало ,а храната , зачинета со љубов, право задоволство Јордан Малевски