Гурманско Винска Дегустација

Гурманско Винска Дегустација Повеќе

Гурманско - винска дегустација со Македонскиот бисер... БОВИН

Гурманско - винска дегустација со Македонскиот бисер... БОВИН Повеќе

Нешто незадолжително со...

Нешто незадолжително со... Почитувани гурмани... традицијата продолжува... повелете повторно на пладневно матине... на самиот крај од работната недела дозволете си опуштена атмосфера со несекојдневна храна „зачинета“ со свежи jazzamor и bossa nova ноти... Информации и резервации на: 02 32 23 097 070 38 55 90 или info@orientexpress.com.mk Повеќе

Коментари

Прва посета на Ориент - Бинго ! Едноставно , мое катче во Дебар Маало ,а храната , зачинета со љубов, право задоволство Јордан Малевски